lördag 15 januari 2011

30 december 2010

Denna dag var lite annorlunda än de tidigare tre dagarna, för när vi hade ätit frukost så åkte F och S in till stan för att se på Änglagård 3. De skulle se matinéföreställningen. Svärfar och K åkte in till stan för att fixa lite ärenden.

Emilia och jag blev inkörda strax före klockan ett till stan för jag hade lite grejer att fixa i lägenheten och det var även skönt att komma hem lite. Borta bra, men hemma bäst ni vet :-)

Vi var ensamma hemma i drygt två timmar innan min kära hustru F och S kom till oss. De hämtade oss för vi skulle på glöggmingel hos F:s faster Ester. Det var bara bekanta ansikten där och vi drack glögg och åt en massa kex med ost och mycket kakor. Det var jättemysigt och trevligt!

Kan berätta att vi nu har en bil på lån i några dagar, eventuellt så ska vi kanske köpa den. Vi får se vad vi tycker om bilen...

Vi åkte ifrån Ester vid sex-tiden för vi skulle få besök till vår lägenhet. Det var Ha, J-I och Fi som åkte upp idag från Hörby för de ska fira nyår med oss och även vara med på dopet på nyårsdagen.

Det är alltid lika roligt att träffa dom! Vi beställde pizza och satt och snackade en massa skit innan det var dags för F, Emilia och jag att åka ut till öa. Våra gäster lånar vår lägenhet i några dagar :-)

Vi var ute på öa strax före klockan elva och då hade några av alla de som bodde här redan gått och lagt sig. Hoppas att er torsdag var bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar