lördag 2 april 2011

Torsdag - Lördag 31/3 - 2/4 2011

Hej på er!

I torsdags så tillbringade vi förmiddagen hemma och med att packa det sista inför resan till Borås för att hälsa på Emilias kusiner. Vi åt lunch hemma och strax efter klockan två så åkte vi mot Borås. Det var en smidig bilresa och Emilia sov nästan hela vägen. Hon var bara vaken de sista 45 minuterna.

Väl nere i Borås så hälsade Emilia på sina kusiner och det var roligt att träffa dem. Vi åt middag och pratade en massa skit. Sen så var det dags för Emilias äldsta kusin Filippa att gå och lägga sig. Filippa tyckte verkligen om att få träffa Emilia. Hon pussade och kramade om lilla Emilia väldigt mycket ;-)

Vi satt och spelade lite kort innan det var dags att gå och lägga sig. Emilia somnade nog vid halv ett på natten. Hon sov riktigt gott även om hon vaknade några gånger på natten...

På fredagen så hängde vi hemma hos familjen Kaos fram tills efter lunch då F och Mia åkte till Ullared. Per, Emilias kusiner Maximilian och Filippa, Filippa och jag umgicks och lekte hemma i lägenheten. Strax innan klockan 16 så tog Per med sig sina barn och åkte iväg till jobbet för han skulle på ett möte.

Emilia och jag stannade hemma och tittade på tv. Emilia åt lite grann och sedan så sov hon i drygt två timmar. Hon vaknade lagom tills dess att Per och barnen kom hem med mat från Burger King. Vi åt ganska snabbt faktiskt och det var roligt att se hur mycket Filippa tyckte om snabbmat ;-) Hon mumsade i sig sina Nuggets riktigt fort.

Mia och F var hemma från Ullared vid 20-tiden och då visade de upp sina inköp. Måste faktiskt säga att jag trodde att F skulle handla mer än vad hon gjorde. Tycker nästan att hon måste åka till Ullared en gång till bara därför att... ;-)

Vi spelade lite kort och godis innan vi gick och la oss. Denna natt vaknade Emilia flera gånger och jag var sliten när vi gick upp vid halv tio idag. Vi åt frukost och sedan så gjorde vi oss i ordning. Var och en duschade och när vi var klara åkte vi till Knalleland. Där var vi i antal timmar och gick runt bland butikerna. Vi åt en sen lunch på McDonalds och sen åkte vi hem igen.

När vi hade kommit hem så tittade vi tv, spelade vi kort och snackade ännu mera skit :-) Då vi hade spelat klart så åkte Mia och F till affären för att handla det som vi behövde till kvällsmaten. Per och jag tillsammans med barnen tittade på lite mer fotboll. Mia och F gjorde i ordning varma mackor som vi åt med god aptit.

Nu sitter vi i soffan och tittar på den senaste Harry Potter-filmen. Vi har laddat upp med massor av godis, choklad, chips och dricka. Det är mysigt (och varmt) när fyra vuxna har tryckt ihop sig i en soffa :-) Emilia ligger på ett täcke på golvet och leker. Hon börjar dock på att bli lite trött och hon borde snart somna...

Hoppas att era dagar har varit bra!

Dag 31: Varför har du gjort denna blogg-utmaning?
Jo, det har jag gjort för att ha lite motivation till att skriva (nästan) dagligen och samtidigt så var det ett roligt sätt att dela med sig av lite fakta, minnen och andra grejer ur mitt liv. Hoppas att ni har lärt er någonting nytt om mig eller i alla fall har ni har fått er ett gott skratt! :-)

1 kommentar:

  1. Hej, har varit trevligt att läsa din blogg! Hoppas du fortsätter att skriva och låta oss få ta del av ert liv. Kram

    SvaraRadera