söndag 13 mars 2011

11e mars 2011

Hej!

Denna fredag har vi till största delen tillbringat i Kumla hos Cissi, Pim & Emil. Bilresan till Kumla gick bra och som vanligt sov Emilia hela vägen... väl framme hos våra goda vänner så var det dags för lunch. Cissi bjöd på god kantarellsoppa och kladdkake-muffins till efterrätt. Det var jättegott!

Efter att ha snackat en massa skit om allt och inget så bestämde sig mödrarna för att gå ut på promenad med sina respektive barn. Jag stannade hemma och vilade lite. Måste erkänna att det var skönt att få vila lite i soffan. Välbehövligt definitivt!

Strax före klockan halv fem kom Pim hem från jobbet och det är alltid lika kul att umgås och prata med honom. Tycker att det är lite tråkigt att vi bor så långt isär...

Vid halv sju så var det dags att åka hem, för klockan 20 så skulle vi få besök av den som ska köpa vår frys. Bilresan hem gick lika bra som resan dit. F är en bra bilförare och Emilia tycker om att sova i bilen. Från det att vi åkte från Kumla så dröjde det inte många minuter innan Emilia hade somnat.

Cissi och Pim tycker att Emilia är ett litet underbart charmtroll :-) Jag kan bara hålla med ;-)

Hemma i Karlstad så sålde vi frysen och därefter så tittade jag på finalen av På spåret och F åkte till Coop Forum och handlade. Hon tyckte att det var skönt att handla på ett folktomt Coop... antar att det kan bli fler sena shoppingturer dit.

Dag 11: En låt som du skäms över att du faktiskt gillar

Detta var ovanligt lätt... denna låt gillar jag för att den är extremt humoristisk och egentligen väldigt dålig. Att det går att göra en låt som bara handlar om maträtter - genialt eller ovanligt lat textskrivare?

Jag tycker att denna sång är rolig och sen så är den charmig. Varsågoda!

Lasse Holm med Canneloni Macaroni: http://www.youtube.com/watch?v=RLr8RNwy5zY

Detta är den internationella versionen och med den dyra musikvideon. Ett mästerverk! ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar