söndag 6 mars 2011

5 mars 2011

Hejsan!

Idag har Emilias morfar varit hos oss och hjälpt till med våra köksskåp. För den nya kylen var 5 cm högre än den gamla och det ledde till att vi var tvungna att göra om överskåpen över kyl och frys. Svärfar hade koll på läget och F samt jag hjälpte till att bära och vara hjälpredor.

 Efter att detta var klart så kom även Emilias mormor förbi och tillsammans åt vi en sen lunch. F hade lagat spaghetti och köttfärssås. Det smakade mycket bra!

När de hade åkt så kopplade vår lilla familj av framför tv:n och hockeyn på Canal+. Tyvärr blev inte FBK seriesegrare men väl tvåa och det får väl betraktas som helt okej... ;-)

Dag 5: Vilken är din favoritsuperhjälte och varför?

Min favoritsuperhjälte är Fantomen!

Anledningen till detta är att han bekämpar kriminella personer och hjälper de svaga. Han är den som ser till att det onda inte får överhanden i världen. Han har naturligtvis fiender men otroligt många vänner och andra som står i djup tacksamhetsskuld till honom.

Det fascinerade med Fantomen är att han inte har någon som helst övernaturlig kraft utan bara en legend/myt till sin hjälp och sen är det hans egen fysik och kunskap som hjälper honom till stordåd.

Naturligtvis balanserar han sitt yrke med att ha en familj och denna visar honom deras kärlek och han ger sin kärlek tillbaka. En riktigt hyvens familjefar!

Att Fantomen sedan har varit många olika personer genom tidens lopp hör inte hit! ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar