måndag 11 oktober 2010

Lugn söndag

Natt till igår var lite speciell för vår lilla dotter ville inte riktigt varken äta eller sova. Första matningen var klockan två och detta pass höll på fram till klockan fyra. Emilia åt lite, tittade på pappa med sina vackra ögon, vilade lite, åt lite osv... ända tills hon bestämde sig för att spy upp all mat strax före klockan fyra. När hon väl hade spytt så somnade hon och vi gick in och la oss i sovrummet. Emilia sov ända fram till klockan sex och då upprepades processen från passet före men med den skillnaden att hon inte spydde. Vid åtta-tiden la vi oss igen för att sova och Emilia sov hela 30 minuter i sin säng... då tog mamma över henne till vår dubbelsäng och det var tydligen bekvämare för Emilia sov fram till tjugo i elva.

Mamma F hade om Emilias morgonmatning och under tiden så kokade jag havregrynsgröt åt oss. Efter det att vi hade ätit frukost så duschade F och sedan kom svärmor och hämtade min fru för de skulle iväg på loppis. Emilia och jag satt framför datorn fram till klockan halv ett, för min kära dotter ville vara med och spela Football Manager istället för att sova. Faktum är att Emilia sov väldigt lite under hela söndagen...

Klockan halv tre så kom F:s moster och ena kusin på besök. De hade med sig fina presenter och gott fika. Vi satt och pratade fram tills klockan var fyra, för då skulle de åka hemåt igen. Det var trevligt och Emilia var mestadels i kusinens famn. Tack för presenterna! När de hade åkt så bestämde vi oss för att ta en promenad med barnvagnen för att se om Emilia ville sova lite. Detta gillade hon och sov gott ända tills vi var hemma igen, för då var det ju dags att vakna ;-)

Under kvällen så tvättade F och jag lagade middag åt oss. Det blev en god kycklinggryta med ris till. Vi turades om att ha Emilia i vår famnar under hela kvällen, för det var det enda som dög. Vi fick även ett litet besök av våra goda vänner Fe och E. Det är alltid trevligt att träffa dem. Senare på kvällen så passade Emilia på att äta lite till och under tiden som pappa tittade på att se på The Event så somnade Emilia. Mamma F och jag la oss ungefär klockan elva. Hoppas att ni sov gott i natt också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar